• Achter de schermen zijn wij van 'in de heksenketel' volop aan het creĆ«ren, vormgeven en ontwikkelen!
  • Per 1 juni 2021 komt ons platform online..... Stay tuned!
  • Ook op instagram!

Over ons!

Van vage kennisen tot partners in crime, happy witches, nuchtere mama's, dynamisch duo... 1+1=... veel! Veel ideeën, creativiteit, zin om iets moois en nieuws neer te zetten. De heksenketel als spiritueel platform en creatieve broedplaats. 

 

Yvonne Jongen

Chantal Toren

Mijn naam is Yvonne (1988), getrouwd met Joost, (bonus)moeder van Finn en Janne en baasje van Roxx. 

Ik hou van: heel vals en hard met de muziek meezingen, dansen, de natuur, koken, schrijven, tuinieren, in de zandbak spelen met Janne, dingen bedenken, koffie, voor een open haard zitten, lezen, verdiepen in natuurlijke gezondheid, haken, knuffelen, mensen helpen, signalen van boven, kletsen met mijzelf en tulpen.

Ik ben goed in: dingen bedenken (zo zijn er al menig originele personeelsfeesten, kadootjes, interieuroplossingen, honden namen, diner-ideeën en ga zo maar door uit mij geboren), energieën voelen (ben jij blij, boos, verdrietig, gespannen, niet eerlijk; ik kan het voelen), heel kort en krachtig dingen overbrengen (geen om de hete brei geheen-draai door mij dus), gekke woordjes bedenken (sok=soksel, navel=nag, bloed=matai matai, Roxx=Harrie).

Afgelopen jaar was voor mij een fantastisch jaar. Na een burn-out heb ik eindelijk de knoop door durven hakken en heb ik gekozen voor een nog onbekende, niet geplande en nog niet uitgewerkte weg. En daar hoort ‘in de heksenketel’ ook bij. En wat voelt dat goed, en vrij en blij! Mijn brede interesse en aangeboren kwaliteiten wil ik vanaf nu gaan inzetten om: voor te leven, te inspireren, te motiveren en aan te moedigen. Met humor, lekker praktisch en niet te moeilijk. Oh, en natuurlijk ook met mijn blunders. Waarom? Omdat ik jou ook gun je zo fantastisch, blij en in je kracht te voelen als dat ik mij nu voel! En als je dat allemaal al bent hoop ik dat ik je in ieder geval aan het lachen heb gemaakt:)

#spreadinggoodvibes #spiritualiteitgewoonmaken #happylive #hetroerom #unplugged #inspireren #motiveren #aanmoedigen #cheerleaden #voorleven #mission

 

 

Ik ben Chantal (1976), getrouwd met Peter en samen met onze twee kinderen wonen we in Hengelo, Ov. Ons huis wordt verder gevuld door (helaas nu nog maar twee) huisdieren;  witchy kat Lizzy en knuffelhond Willem. Druk met van alles en soms mis ik een 8e dag in de week! Binnenkort zal ik me hier echt aan jullie voorstellen, wil je nu al meer weten neem dan een kijkje op www.chantaltoren.nl

Tot snel!